Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

skelters live Σάββατο 27/2 Θυμωμένο Πορτραίτο είσοδος 5 ευρώ
+παρτυ Rock ‘n Roll!!!!1


Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock ‘n Roll μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν Crickets, αλλά αυτό άλλαξε το 2001 όταν οι Crickets μετονομάστηκαν σε Skelters, επηρεαζόμενοι από ένα τραγούδι των BEATLES, το "Helter Skelter".


Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 εμφανίσεις σε όλα τα live Επίσης έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης σε live εμφανίσεις τους όπως τους ZZ Top, τον Louisiana Red, Don Dokken, Puressence, Paul Di Anno, Iron Butterfly καθώς και ιστορικά συγκροτήματα της Ελλάδος όπως οι Blues Wire, George Gakis κ.α.
Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν και η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό όταν διασκευάζουν Rock 'n Roll επιτυχίες των '50s και '60s όπως και τα μελωδικά φωνητικά τους (έχοντας πάντα ως πρότυπα τους Beatles και τους Queen) και η δυναμική σκηνική τους παρουσία! Άλλωστε οι Skelters έχουν εντυπωσιάσει το κοινό της Θες/νίκης και της Αθήνας με τις επιλεγμένες και πολύ δουλεμένες αφιερωματικές βραδιές σε γνωστούς και δύσκολους καλλιτέχνες (Beatles, John Lennon, Queen, U2, Elvis Presley).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου